Privatleasing

Privatleasing är ett nytt sätt att ha en bil som blir allt mer populärt. Exakt vad som ingår i en privatleasing kan skilja sig åt mellan olika återförsäljare, så var noga med att kontrollera innehållet innan du jämför.

Thunbergs BIL Privatleasing

Hos oss på Thunbergs ser en privatleasing ut så här:

När avtalstiden upphör lämnar du bara tillbaka bilen till oss. Förutsatt att bilen är i normalt skick, med hänsyn till normalt slitage och överenskommen körsträcka, tillkommer inga extra kostnader. Läs om hur Thunbergs BIL bedömer slitaget av bilen här.

Du får också rådgivning vad gäller olika finansierings alternativ så att du kan avgöra vilket som passar dig bäst.

Peugeot NOW privatleasing

Detta är en privatleasing som Peugeot Sverige erbjuder på utvalda modeller. Thunbergs Bil hjälper till att ordna det praktiska så som utlämning och service.

När avtalstiden upphör anlitar Peugeot en helt oberoende aktör som gör slutbesiktningen för att fastställa bilen skick innan återlämnandet sker. Besiktningen görs helt oberoende och helt enligt de villkor som råder för just bedömning av slitage och liknande. Du blir kontaktad när det närmar sig återlämning och sen bokar du själv slutbesiktningen på: www.autorola.se/booking. Fullständiga villkor för återlämning samt allmänna villkor för Peugeot NOW finns hos oss.

Välkommen att kontakta oss på Thunbergsbil, klicka här