Peugeot 3008

PEUGEOT 3008 SUV har kraft och karaktär. Kliv in i en högteknologisk värld och få en starkare körupplevelse med de effektiva motorerna: DIESEL, BENSIN och PLUG-IN HYBRID.

Pris fr. 244.900 SEK
PRIVATLEASING FRÅN 2.999 SEK/mån

Låt dig hänföras av det kraftfulla frampartiet på PEUGEOT 3008 SUV, kylargrillen med det kromade rutmönstreti och de stilrena full-LED-strålkastarna. Upptäck den följsamma och dynamiska silhuetten med en elegant kromad infällning på skärmen.

I PEUGEOT 3008 SUV får du uppleva en helt digital värld. En kapacitiv pekskärm på 8 tumi, en programmerbar och anpassningsbar digital head up-display, en kompakt ratt med integrerade reglage och en elstyrd automatlådai – allt detta bidrar till den fantastiska körupplevelsen.

I versionen PLUG-IN HYBRID finns ett område i displayen och i pekskärmen i PEUGEOT i-Cockpit® som är helt ägnat åt hybriden. Där kan du bland annat få statistik om energiförbrukningen (el och bensin).

PURETECH: NÄR EFFEKTIVITET ÄR ETT MÅSTE

PureTech-motorn i PEUGEOT 3008 SUV ger körglädje och prestanda på hög nivå.

Det finns tre alternativ:

  • PureTech 130 manuell sexväxlad låda
  • PureTech 130 automatisk 8-stegad låda
  • PureTech 180 automatisk 8-stegad låda

BLUE-HDi: EXKLUSIV TEKNIK

BlueHDi-motorerna har den exklusiva tekniken AdBlue®i och SCRi som utvecklats av PEUGEOT och som gör det möjligt att kombinera hög prestanda med låga utsläpp.

PEUGEOT 3008 SUV finns med tre olika BlueHDi-motorer:

  • BlueHDi 130 manuell sexväxlad låda
  • BlueHDi 130 automatisk 8-stegad låda
  • BlueHDI 180 automatisk 8-stegad låda