Open menu
Peugeot Mazda Mitsubishi Ligier Microcar MRF
Baner

Våra kampanjer

Peugeot 2008 ACTIVE - Automat på köpet

EN SUV SOM FÖRFÖR

Precis som i övriga Peugeotbilar upplever du exklusiv körning, modern design samt kvalitet utan kompromisser i nya PEUGEOT 2008 SUV.
Den nya PEUGEOT SUV utmärker sig i SUV-segmentet med en kvalitet utan kompromisser. Låt dig förföras av den stilsäkra designen, bilens styrka och temperament, som både är robust och elegant.

Tack vare de exklusiva materialen och den eleganta finishen, tar nya PEUGEOT 2008 SUV din körupplevelse till en helt ny nivå. Tag plats i PEUGEOT i-Cockpit® med den kompakta ratten, den högt placerade instrumentpanelen och pekskärmen, som alla ser till att du får en smidig och säker körning utan att behöva ta blicken från vägen.
På den stora 7” pekskärmen* får du dessutom enkelt kontroll över all bilens utrustning, som finns för att förstärka din körupplevelse.

Två viktiga egenskaper hos nya PEUGEOT 2008 är den strömlinjeformad karossen och den låga vikten.i Lägg dessutom till ett motorprogram med BlueHDi- och PureTech-motorer som är utvecklade för att klara alla situationer, och du kommer att få en bil där bränsleförbrukningen och utsläppen av CO-2i är klassledande låga.

Erbjudanden

AUTOMAT PÅ KÖPET
Just nu får du en automatlåda på köpet värde 10.000 kr!