Nya Opel Mokka-e

En djärv och originell vision för design och teknik tar form. Är du redo att uppleva design och attityd som tar bilkörningen till en helt ny nivå? Upptäck den helt elektriska Mokka-e.
Pris fr. 369.900 SEK
PRIVATLEASING 2.899 SEK/mån
LÅNG RÄCKVIDD

Nästa generationens batteriteknik ger dig friheten att köra längre, upp till 322 km enligt WLTP1, på en enda laddning.

1 Preliminärt.

Läs mer om elektrisk räckvidd

VÄNTA MINDRE, ÅSTADKOM MER.

Ladda snabbt och bekvämt hemifrån eller vid en offentlig laddstation. Få upp till 80 % räckvidd på bara 30 minuter* och dra nytta av de flexibla laddningsalternativen för Mokka-e som ger dig trygghet och kapacitet vid varje resa.

*Beräknat teoretiskt värde, baserat på 322 km preliminär räckvidd WLTP***. Vid en DC-laddstation (100 kW). Motsvarande laddning av ett tomt batteri. Laddningstiden kan variera beroende på laddstationens typ och prestanda, utetemperaturen och batteriets temperatur.

NOLLUTSLÄPP GER ALLA FÖRDELAR

Säg adjö till bränslepriser och väg- och fordonsskatter som är förknippade med bensin- och dieselbilar. Säg hej till låga underhålls- och driftkostnader, statliga köpincitament och ekonomiska stöd för laddning i hemmet.

LADDA OCH KÖR

Hjärtat i Mokka-e är ett starkt litiumjonbatteri på 50 kWh. 216 celler med hög energitäthet och avancerad värmehantering innebär lång livslängd och lång räckvidd som förstärks av Enhanced Regenerative Braking.

Så snart du tar foten från gaspedalen under körning återvinner den regenerativa bromsningen kinetisk energi under inbromsningen och omvandlar denna energi till ännu längre räckvidd. I den högsta inställningen (B-Mode) kan de flesta dagliga körningar göras utan att traditionell bromsning används. Något som minskar slitaget och därmed underhållskostnaden.

ELEKTRIFIERANDE PRESTANDA

Den 100-procentigt elektriska drivlinan ger 260 Nm av omedelbart vridmoment. De innovativa lättviktsmotorerna på 136 hästkrafter är perfekt balanserade och inställda för att smidigt klara av smala gator i staden och de vidöppna vägarna.

STARK OCH TYST

Mokka-e är byggd för att hjälpa dig ta dig i dagens hektiska värld. Bilens rena, rymliga och ljudisolerade kupé är en plats du laddar upp din egen energi i samband med varje körning, en plats där du ger dig tid att höra dig själv tänka eller att verkligen känna musiken.