Nya Opel Mokka

Är du redo för Opels nya och djärva steg framåt? En kombination av stilren design, läcker interiör och de senaste högteknologiska drivlinorna. Var beredd på det oväntade. Nya Mokka har anlänt och skriver om reglerna som tar din bilkörning till en helt ny nivå. Välj din egen väg, med Mokka.
Pris fr. 199.900 SEK
PRIVATLEASING 2.699 SEK/mån
OMVÄLVANDE

Nya Mokkas dynamiska utseende är mer är bara ett djärvt uttryck i en ren och utmanande design. Det är ett uttryck för en helt ny filosofi för tysk ingenjörskonst och en självsäker vision av Opels framtid.

Uppgradera till GS Line för att lägga till en ny, sportig dimension till din Mokka med unikt iögonfallande, visuella detaljer.

EN FRÖJD FÖR ÖGAT

De spännande linjerna på Mokkas kaross är bara början på din resa in i en ny värld av tysk design. Där upptäcker du hur harmonin i proportionerna, ljuset, utrymmet och tekniken som tillsammans skapar en verkligt imponerande körupplevelse.

LYSANDE DETALJER

Mokka ser spännande ut från varje vinkel. Varje linje och detalj, hela vägen ner till de supertunna LED-bakljusen, har designats i syfte att förena dynamisk form med banbrytande funktion.

SPÄNNANDE UTSEENDE

Mokka anländer med en design och en närvaro som genast utmärker bilen som extraordinär och olik allt annat på vägen. Ta sportigheten till nästa nivå med ett urval av djärva och visuellt utmärkande lättmetallfälgar i 16”, 17” eller 18” och ett antal slående färger.

TILLVAL FÖR TAK OCH HUV

Gör ett stilfullt intryck. Utforska de exklusiva designdetaljerna och de olika anpassningsalternativen som förhöjer varje aspekt av Mokkas utseende, inklusive ett dynamiskt urval av färger för tak och motorhuv.

VACKER INRAMNING

Mokkas originella identitet är omisskännlig, det genomsyrar hela karossen och kombinerar djärv form med högklassig funktion. Bilens design har perfekta proportioner, från Opel Vizor i fronten till den “flytande tak”-arkitekturen som ramar in sidorutorna.

Gör din Mokka så färgstark och livlig på utsidan som du vågar, med lister till sidorutorna i bilens signaturfärger: röd, silver och svart1.