Nya Opel Astra ST Thunbergs Edition

Upptäck en ny generation miljöeffektiva motorer och upplev en ny körupplevelse. Nya Opel Astra Sports Tourer är familjekombin med sofistikerad design och innovativ teknik samt smarta säkerhetssystem.

 

 

Pris fr. 188.900 SEK
AVBETALNING 1.999 SEK/mån
EXTERIÖR

Snygg, dynamisk, innovativ och nu mer spännande än någonsin. Nya Opel Astra Sports Tourer imponerar med tysk ingenjörskonst, klassledande innovationer, som IntelliLux LED® Matrix-strålkastare1 och sitt generösa bagageutrymme och sitt sportiga utseende – som framhävs av den nya förstklassiga 3D-grillen och High Gloss Black Pack1.

INTERIÖR

Med ett generöst benutrymme i baksätet och med bekväma premiumstolar i modern design har interiören i nya Opel Astras skräddarsytts för ditt välbefinnande.

FÄRG

Vilken färg passar dig? För nya Opel Astra erbjuds ett stort utbud av snygga färger.

INTELLILUX LED® MATRIX LJUS

Med Opels IntelliLux LED® Matrix-strålkastare1 får du som förare klarare sikt och du undviker att blända mötande förare trots att du kör med helljus. Strålkastarna består av 16 separata LED-element som reagerar och automatiskt bländar av nödvändiga områden.

1 Tillval.

SÄKERHET

Nya Opel Astra erbjuder ledande säkerhetssystem och de senaste tekniska säkerhetsförbättringarna:

• Kollisionsvarning1: den här säkerhetsfunktionen hjälper automatiskt till med en visuell och en akustisk varning för att undvika eller mildra effekten av frontalkollisioner.
• Automatisk nödbromsning med fotgängarskydd
1,2: det här systemet3 övervakar trafiksituationen framför fordonet och aktiverar bromsarna om en potentiell kollisionssituation upptäcks.
• Aktiv filhållningsassistans
1,2: varnar och ger ett varsamt mottryck (push-back) i ratten om föraren lämnar körfältet oavsiktligt.
• Trafikskyltsavläsning
1: visar konstant hastighetsbegränsningar och andra trafikskyltar.

1 Tillval. Standard för högre utrustningsnivåer.
2 Opels hjälpsystem ska bistå föraren så långt systemets funktionalitet medger. Föraren är dock fortfarande ansvarig för körningen.
3 Automatisk nödbromsning med fotgängarskydd fungerar automatiskt i hastigheter över 8 km/h och under 80 km/h. Bromsarna slås till och bromsar fordonet med 0,5 g i det övre hastighetsintervallet (40 km/h – 80 km/h) och bromsar helt i det lägre hastighetsintervallet (8 km/h – 40 km/h).